2023-08-14 567 浏览
【Maahi No Mashi】日本黄牛黑手党Wagyumafia开嘅日式餐厅。搞鬼嘅装饰同埋浮夸嘅拉面,相信好多人都有见过佢哋嘅相😂 🇯🇵⭐️和牛丼饭 $180 🍚日本直送嘅尾崎和牛会用切肉机切成薄片,用火枪烧完之后好香。排成一个圈再加埋只蛋,望落劲靓仔🤩 就咁望落有啲细碗,但系其实饭落都好饱,捞咗蛋之后啲饭好湿润好正!🥹⭐️特制和牛沾面 $160 🍜沾面个面底偏粗身,好弹牙同埋挂汁👍🏻每片和牛都系五成熟,油脂分布都几均匀,食落口感唔错。个最好浓郁,钟意重口味嘅朋友仔可以试吓-见识到店员嘅招牌手势,但系因为太快手我打唔到卡😂 唔好意思叫佢再做多次就冇影到🙈-餐厅入边得10个位,出边有人排队所以唔可以慢慢食同埋倾密计,所以环境方面唔算好舒服,不过嘢食味道OK!推介饭多过面🫡
【Maahi No Mashi】

⭐️和牛丼饭 $180 🍚

⭐️特制和牛沾面 $160 🍜
沾面个面底偏粗身,好弹牙同埋挂汁👍🏻
每片和牛都系五成熟,油脂分布都几均匀,食落口感唔错。
个最好浓郁,钟意重口味嘅朋友仔可以试吓

和牛丼
和牛丼