1K
2020-01-07 20 浏览
喺facebook見到呢間日本嘢嘅廣告新開冇耐 我哋又真係鍾意食日本嘢今晚就約埋朋友上嚟食呢度食物種類都幾多小食更加係好多款式 我哋今晚就揀咗一個壽喜燒烏冬再加咗幾樣小食。壽喜燒烏冬 壽喜燒入邊嘅配料同埋牛肉份量頗多, 牛肉大大塊, 而且望落都好靚仔, 仲有好多嘅椰菜 豆腐, 湯底濃郁又香甜, 加埋一隻日本生雞蛋, 一路滾住嚟食真係超正呀芝士餃子 嚟到先知原來有咁多隻! 好彩我哋都叫我唔多野。餃子鋪滿滿滿嘅芝士醬汁, 一夾起嘅時候原來有拉絲㗎! 有啲似食韓國芝士雞嘅感覺厚燒鰻魚玉子 厚厚嘅玉子, 夾雜住鰻魚碎粒, 再鋪上鰻魚醬汁, 又香又甜, 推介!見好多人都叫佢嘅刺身丼飯, 其實我都好想食不過食唔曬咁多嘢, 下次會一於嚟試下佢嘅刺身飯仲有就係呢度嘅service都唔錯, 其中有一位叔叔店員非常之殷勤, 幫我哋收嘢同上菜都主動又快手, 而且好好禮貌

壽喜燒烏冬
生雞蛋, 一路滾住嚟食真係超正呀

芝士餃子

厚燒鰻魚玉子