黑木亭居酒屋 (金馬倫道)

Black Wood Izakaya (Cameron Road)
2023-05-25 44 浏览
Happy Friday 老公話想食日本野聽朋友介紹呢間係尖沙嘴嘅黑木亭居酒屋唔錯,就來左試試。一入去就好有和風感覺,好似去左大阪咁!🤣🤣食物就更加冇得頂👌,幾百蚊就食到兩人飽曬😋。我地試咗佢哋嘅週末放鬆二人套餐。好抵食有一個三點刺身盛🍣,包括三文魚、油甘魚同埋八爪魚,鮮嫩爽口😍。除咗刺身之外,仲包左個鰻魚牛蒡炸蝦卷,外脆內軟,不過食一舊都已經好飽肚。我老公叫左壽喜燒牛肉定食我就叫流心熔岩三文魚飯。三文魚飯個醬汁好鬼正,三文魚好滑好入味,夾埋一齊好match😋。壽喜燒就算係水準之作啦,d料超級多,差d食唔曬。最後,仲送左兩個朱古力雪糕🍦,甜度啱啱好,但我女友唔食朱古力,咁我就唯有一個人食曬佢😋。除咗嗰啲我地叫嘅嘢,餐廳仲有好多配菜任我食,例如中華沙律🥗、果凍🍮、龍眼肉🍡、紫菜湯🍵等等。整體來講,黑木亭居酒屋嘅食物好味,服務員都好友善,環境舒適,好適合同朋友、家人一齊去享受日式小食同埋酒餐🍶。
Happy Friday 老公話想食日本野

我地試咗佢哋嘅週末放鬆二人套餐。好抵食

我老公叫左壽喜燒牛肉定食
我就叫流心熔岩三文魚飯。

壽喜燒就算係水準之作啦,d料超級多,差d食唔曬。