2022-07-06 34 浏览
繼續留港食日本菜一解思鄉病。約朋友响公司附近食lunch,第一次食牛匠有驚喜! 午餐價錢公道,午飯時間都相當受歡迎,坐無虛席自助落單好方便,店員好親切知道我地首次食都會介紹如何正確以石板燒肉。我地點咗午市石燒定食- 澳洲M9牛胸肉定食 及 嚴選封門牛柳拼一口牛定食每個餐都可以加配一個小食, 我地就揀咗照燒珍寶雞翼和溫泉蛋石燒係會先預熱石板再放上牛脂肪,呢part好helpful的店員仲親身示範了靚牛上枱目測都相當唔錯,紋理分明,而且份量都好足,性價比好高一邊傾計一邊放肉上去慢慢燒,食個lunch都寧舍滋味澳洲M9牛胸肉定食放上石板燒一陣就熟,肉質嫩滑入口即溶感,牛味濃,加埋日本飯一齊食係絕配唔覺唔覺真係食到唔停口,好好味! 追加雞翼好入味,啖啖肉,有雞又有牛,夠哂豐富。嚴選封門牛柳拼一口牛我鐘意食一口牛,方便易食,又唔會過靱,牛柳無牛胸肉咁肥,有口感有嚼勁,肉汁豐富,鐘意食牛必點,我仲追加咗溫泉蛋,送燒肉簡直一流,飲埋跟餐個麵豉湯,呢個午餐非常令人滿足。配埋乳酸特飲,消滯解渴,食燒肉點都要點返杯冰涼爽先對得住自己,朋友識飲點咗芝士奶蓋四季春,Crossover別有一番風味,特飲系列仲有
繼續留港食日本菜一解思鄉病。

約朋友响公司附近食lunch,第一次食牛匠有驚喜!

午餐價錢公道,午飯時間都相當受歡迎,坐無虛席

每個餐都可以加配一個小食, 我地就揀咗照燒珍寶雞翼和溫泉蛋

一邊傾計一邊放肉上去慢慢燒,食個lunch都寧舍滋味

澳洲M9牛胸肉定食

嚴選封門牛柳拼一口牛

配埋乳酸特飲,消滯解渴,食燒肉點都要點返杯冰涼爽先對得住自己,朋友識飲點咗芝士奶蓋四季春,Crossover別有一番風味,特飲系列仲有好多不同選擇,要嚟多幾次試均佢至得!
2022-06-27