🏅我認為係食過最有驚喜既居酒屋‼️地點喺南洋中心📍大家可以歎到最正宗既日本直送食材🇯🇵==============================今晚嘅Menu有👇🏻🐟鱈魚干 先嚟香口嘅小食 啱晒飲酒嘅朋友😍就算唔飲酒都係一個唔錯嘅選擇 立刻打開你嘅食慾好開胃🤣🧀酒盜芝士 好小餐廳食到呢道菜 別有一番風味🤩🍢雞皮餃子&雞頸肉 香口美味 一口滿滿澎湃享受🥰少少鹽巴已經非常好食👍🏻🍡蕃茄豚肉卷串 呢個組合第一次食 蕃茄低咗豚肉嘅油膩感 perfect match💯🌽粟米天婦羅 呢度料理 精緻細膩真係顛覆對粟米既印象 個牛油香令到粟米更加有驚喜🐠沙追魚天婦羅 同樣出色 賣相討好重非常之打卡able📸🌾鮮蟹肉蟹膏炒飯 聞起黎香噴噴🥰蟹肉一啲都唔手鬆 配埋蟹膏係最佳選擇 有獲氣好入味😍係天堂級嘅味道👏🏻==============================此食材只應天上有☁️如此高質海鮮 咁高質 快d book位喇‼️
今晚嘅Menu有👇🏻
🧀酒盜芝士 好小餐廳食到呢道菜 別有一番風味🤩