2022-07-18 37 浏览
【銅鑼灣•Pancake 專門】————————————————————————#Pancake專門以日式作裝修佈置 門外有大玻璃環境非常舒適 坐抵慢慢食件cake🍯|紫薯Mont Blanc班戟|HKD148Purple Sweet Potato Mont Blanc PancakeMont Blanc班戟有和粟。紫薯同朱古力揀試了紫薯款式 揀了原味pancake配焙茶雪糕Mont Blanc外貌確係精美😍成座山咁啖啖陣陣紫薯味 味道唔會過甜 最中間就係pancake配雪糕 仲有啲cream ❤️焙茶雪糕好正🤩 好在每樣揀清新配料🍯|雪糕芒果蕨餅拿破崙|HKD138Ice-cream Mango Mochi Napoleon Cake 即製。即食 酥皮夾上厚厚的cream🤪蕨餅口感煙韌同拿破崙好夾 拿破崙酥皮鬆脆好多層 咬落濃濃牛油香味散發而芒果使用R2E2澳洲芒 清甜味道最底層加上雲呢拿雪糕 口感再多個層次🍹| 雪波茶Rooibos Tea|HKD38少聽呢款所以揀了 口感甘甜順口 有點薄荷感覺飲落清新舒服🍹| 麦茶Mugicha|HKD38連杯茶都好啱打卡用😜細細隻杯可開心shar
【銅鑼灣•Pancake 專門】
————————————————————————
#Pancake專門以日式作裝修佈置 門外有大玻璃
環境非常舒適 坐抵慢慢食件cake

🍯|紫薯Mont Blanc班戟|HKD148
Mont Blanc班戟有和粟。紫薯同朱古力揀
試了紫薯款式 揀了原味pancake配焙茶雪糕
Mont Blanc外貌確係精美😍成座山咁
啖啖陣陣紫薯味 味道唔會過甜
最中間就係pancake配雪糕 仲有啲cream
❤️焙茶雪糕好正🤩 好在每樣揀清新配料

🍯|雪糕芒果蕨餅拿破崙|HKD138
即製。即食 酥皮夾上厚厚的cream🤪
蕨餅口感煙韌同拿破崙好夾
拿破崙酥皮鬆脆好多層 咬落濃濃牛油香味散發