天使朋友生日過左兩個禮拜先約得齊人慶祝依照佢\既意願去食日本野星期六晚訂左位有房坐第一輪照燒蠔兩串共六隻無咩特別串燒併盆好似有雞翼、腎、蝦、多春魚、豬肉共十串無得揀炸魷魚圈小辣趁熱食都ok既兩條長卷鰻魚同軟殼蟹鰻魚幾好蟹無咩印象棒餃子一般囉蟹炒飯唔知點樣將一隻蟹分成三份就咁放係個炒飯上面有份食蟹既朋友無提到好唔好食喎飯入面都有d蟹肉咁囉第二輪魚生五款除左帶子幾鮮甜其他都麻麻甜蝦同三文魚一般明太子冷烏冬幾得意最有印象既一款混左淡淡地既沙律醬同明太子烏冬彈牙有韌度好食朋友祖話平時食烏冬都唔係咁既大食朋友就講得岩喇:「你食呢度一碟夠你買兩箱都一烏冬啦」係囉石頭飯呢個最攪笑以為係好似韓國果d有好多配菜既石頭飯啦黎到由侍應幫我地加蛋炒左之後就見到d飯係紅紅地色酸酸地咁但係又無咩配料大食朋友隨即就話:「咁即係西炒飯者」係咁既日式料理食西炒飯都幾咩喎…其實六個人黎講都唔算叫得多野唔多飽都合理既服務唔算好好我地坐最尾一行房(叫做「五條小路」)經常都要等有人行入黎先叫到野但係亦勝在夠靜又可以落簾可以講到是非(尢其我地既大食朋友聲稱自己已經係「「名人」」)環境都ok丫當然有海景就更好去得京一都預左咁既價錢
天使朋友生日
過左兩個禮拜先約得齊人慶祝
依照佢\既意願去食日本野
星期六晚訂左位有房坐
第一輪
照燒蠔兩串共六隻無咩特別
串燒併盆好似有雞翼、腎、蝦、多春魚、豬肉共十串無得揀
炸魷魚圈小辣趁熱食都ok既
石頭飯
呢個最攪笑以為係好似韓國果d有好多配菜既石頭飯啦
黎到由侍應幫我地加蛋炒左之後
就見到d飯係紅紅地色酸酸地咁但係又無咩配料
大食朋友隨即就話:「咁即係西炒飯者」
係咁既日式料理食西炒飯都幾咩喎…

其實六個人黎講都唔算叫得多野
唔多飽都合理既
服務唔算好好
我地坐最尾一行房(叫做「五條小路」)
經常都要等有人行入黎先叫到野
但係亦勝在夠靜
又可以落簾可以講到是非
(尢其我地既大食朋友聲稱自己已經係「「名人」」)
環境都ok丫
當然有海景就更好