HIKARI

今次係我哋二訪😋好鐘意餐廳日式簡約路線,感覺好悠閒好舒適✨---🍟明太子薯條 𝙈𝙀𝙉𝙏𝘼𝙄𝙆𝙊 𝙁𝙍𝙀𝙉𝘾𝙃 𝙁𝙍𝙄𝙀𝙎 $𝟔𝟖 每一條薯條都沾上滿滿嘅明太子,小小小辣又脆,一條接一條,食唔停口🤭--🍝韓式辣泡菜牛肉飲管粉𝙎𝙋𝙄𝘾𝙔 𝙆𝙄𝙈𝘾𝙃𝙄 & 𝘽𝙀𝙀𝙁 𝘽𝙐𝘾𝘼𝙏𝙄𝙉𝙄 $𝟗𝟖飲管意粉keep到有咬口,配上辣泡菜牛肉,好開胃🤤--🍛三文魚籽醬油漬海膽醬意大利飯 $138𝙈𝘼𝙍𝙄𝙉𝘼𝙏𝙀𝘿 𝙎𝘼𝙇𝙈𝙊𝙉 𝙍𝙊𝙀 𝙍𝙄𝙎𝙊𝙏𝙏𝙊 𝙒𝙄𝙏𝙃 𝙎𝙀𝘼 𝙐𝙍𝘾𝙃𝙄𝙉 𝙋𝘼𝙎𝙏𝙀三文魚籽同海膽係媽媽最愛,放埋一齊,配埋煙煙韌靭嘅意大利飯,好match😍--☕️鮮奶咖啡 𝙇𝘼𝙏𝙏𝙀 $𝟒𝟐每次黎都唔可以錯過佢地嘅咖啡,拉花依然好靚,入口順滑,好好飲☺️--🍹青檸蘇打 𝙇𝙄𝙈𝙀 𝙎𝙊𝘿𝘼 $𝟒𝟑用咗新鮮青檸,加埋少少薄荷味,唔太酸又fresh ,夏天飲真係一流💚

今次係我哋二訪😋
好鐘意餐廳日式簡約路線,感覺好悠閒好舒適✨

飲管意粉keep到有咬口,配上辣泡菜牛肉,好開胃🤤
🍛三文魚籽醬油漬海膽醬意大利飯 $138
☕️鮮奶咖啡 𝙇𝘼𝙏𝙏𝙀 $𝟒𝟐