今日同閨蜜去咗旺角食燒肉,一聽到食燒肉就已經即刻心心眼!我係一個超級燒肉愛好者,之前已經聽過好多人介紹呢間,所以真係好期待佢嘅質素!食完之後就明白點解咁多人都咁推介,真係性價比好高,而且款式好多,任飲任食, 完全顛覆咗我對任食燒肉嘅感覺🥰💖和牛外腿肉和牛外腿肉肉質肥美, 肥瘦適中,恰到好處, 燒完之後真係超級好味!💕香草墨魚仔香草墨魚仔搭配特左餐廳特製嘅醬汁,好煙韌口感好好!而且香草味好香好出色😍💜鮑魚 鮑魚口感非常爽脆,而且好鮮甜好新鮮,就算燒完之後都食得出鮑魚本身嘅鮮味😋本身諗住淨係嚟食牛,點知海鮮拼盤都係可以任食,而且質素仲要好好!💞和牛崩沙腩和牛崩沙腩好值得一提,肉質細膩味道醇厚,每一啖都食得出牛肉嘅原汁原味😋燒完出嚟嘅香味同牛嘅脂肪完全融合,實在太好味了❤️食完之後我同閨蜜都好滿足,覺得呢間任食嘅燒肉放題完全顛覆咗我哋對任食燒肉嘅睇法,估唔到任食餐廳都可以咁有質素,食得飽之餘好滿足,每樣食物都絕對係物超所值!💯

💖和牛外腿肉

💕香草墨魚仔