2023-07-21
平時好少出筲箕灣,最近發現呢間餐廳,裝修好靚,有花花草草大自然感覺,中間有個仿旋轉木馬坐位,打卡都影到手軟🫣.🥣凱撒沙律🥣:💰$78大大粒脆脆麵包,配番茄仔,大量芝士絲,少少蛋黃粒,多醬足料,爽甜羅馬生菜。🥣酥皮焗周打蜆忌廉湯🥣:💰$78好大片酥片,超酥脆,配蜆肉忌廉湯,湯夠鮮夠濃味creamy,又多蜆肉,真心推介💕🥣新奧爾良Shake shake 海鮮袋配火炙拉絲芝士🥣:💰$468驚喜之處係職員會係枱前幫你整,超足既海鮮,有龍蝦尾、青口、帆立貝、蜆、大蝦、粟米、西班牙風腸,每粒薯仔都超入味。新奧爾良風味海鮮經過特製醬汁既滲透,帶出了海鮮鮮美,結合獨特辣味,令人食欲大開🤤最後火炙過程,增添左煙燻風味。🍰Tiramisu雞蛋仔雪糕🍰:💰$88製作需時30分鐘,有新鮮士多啤梨同藍莓,棉花糖,手指餅,配雲尼拿雪糕,雞蛋仔外脆內煙韌,有冷熱交錯既感覺,甜而不膩。🥤Dirty Cookies & Cream🥤:💰$58杯面有香甜順滑既忌廉,加上朱古力醬,曲奇沙冰口感細滑,夏天飲夠晒涼透心!🥤柑桔檸檬梳打🥤:💰$58有鮮檸檬同柑桔同橙片,加埋士多啤梨裝飾,酸酸甜甜既汽水,超fresh!
🥣凱撒沙律🥣:💰$78
🥣酥皮焗周打蜆忌廉湯🥣:💰$78