2022-11-21
朋友最近發現左呢間喺葵芳新開嘅日式料理,佢話見到餐牌嘅便當好有趣😂而且價錢經濟,店舖面積雖然不大,座位都舒服用QR code自助落單,十分方便!店鋪提供十款不同便當選擇🤩根據日本不同旅遊熱點做主題,非常創新👍🏻😋今次我地一人點一個便當🍱🍱沖繩便當 $96吉列千層芝心豬扒、燒汁金菇牛肉卷、螺肉、刺身三點(三文魚、帶子、有頭甜蝦)、咖喱飯,這個便當🍱相當豐富🤩♡吉列千層豬扒好特別,將豚肉片夾芝士造成一塊豬扒,口感豐富,而且外層炸得好脆♡燒汁金菇牛肉,金菇份量超多♡刺身有5片,都幾大片😋♡咖喱飯🍛好香甜微辣,分量超多🍱名古屋便當 $92 蒲燒鰻魚+日式炸雞+日式蔥魚餅+螺肉+咖喱飯(+$10轉豬骨濃湯拉麵)♡鰻魚半條,醬汁剛好不會太多醬,而蓋過鰻魚本身味道♡螺肉大大舊,爽口鮮甜♡豬骨濃湯拉麵,湯底好香濃好滑,成碗🥣湯底飲哂😋總括而言:餐牌選擇多,壽司、刺身、小食、一品料理、便當有10款選擇,而且份量大,一個便當價錢$75-$96非常低食!稻田食堂📍葵芳仁芳街2-14號美豐大廈地下6號舖•
用QR code自助落單,十分方便!
😋今次我地一人點一個便當🍱
🍱沖繩便當 $96
吉列千層芝心豬扒、燒汁金菇牛肉卷、
♡燒汁金菇牛肉,金菇份量超多
♡刺身有5片,都幾大片😋
♡咖喱飯🍛好香甜微辣,分量超多
🍱名古屋便當 $92
♡鰻魚半條,醬汁剛好不會太多醬,而蓋過鰻魚本身味道
♡螺肉大大舊,爽口鮮甜
♡豬骨濃湯拉麵,湯底好香濃好滑,成碗🥣湯底飲哂😋
稻田食堂
📍葵芳仁芳街2-14號美豐大廈地下6號舖