2022-12-04
最近更新左menu 菜式混合左中西日韓,感覺都幾吸引,價錢亦唔算太貴,重點價錢都算係親民👏 環境嚟講,燈光採用黃燈,望落去好和諧舒服,都幾適合couple dating.🍝喇沙帆立貝意粉💰138喇沙意粉依個組合真係比較特別。上檯之後雖然唔會聞到好大陣喇沙味但係食落去喇沙味都幾濃,有啲微微辣嘅感覺,帆立貝微微煎香,配搭味道較重嘅意粉啱啱好。🍝泡菜卡邦尼意粉108雖然加入左泡菜但係成個口感一啲都唔會覺得辣,平時嘅卡邦尼會採用煙肉,而依個採用嘅係豬肉,偏向韓式嘅味道,意粉都比較意粉creamy,份量好多,足夠兩個女仔食用。🍗韓式辣醬炸雞💰98感覺俾炸雞店仲要正宗👍炸粉唔會太厚,咬落去淡淡肉,帶啲甜辣嘅味道,份量亦大概都六塊左右。 冷泡水果茶1Jar 💰98 肉眼可見嘅粒粒水果,真材實料,甜度較低。
🍝喇沙帆立貝意粉💰138
🍝泡菜卡邦尼意粉108
🍗韓式辣醬炸雞💰98
冷泡水果茶1Jar 💰98
肉眼可見嘅粒粒水果,真材實料,甜度較低。