2022-08-02 63 浏览
最近好少出街食飯,今日見收工早左少少🤏就約下朋友仔🥰呢間私房菜既地點勁方便,就係地鐵站隔離🙂佢哋共有3層,我哋被安排坐窗邊,望住成個街景🤩而且佢哋新開唔算好耐,地方勁乾淨,而且食材都好新鮮,舖頭仲有大大個魚缸,養滿新鮮生猛嘅海鮮🦞😍😍推介推介🙌我同朋友叫左鮑魚同排骨,另外仲叫左一個羊肚菌湯,仲有甜品❤️鮑魚平時清蒸鮑魚食得多,第一次試呢個酥香味重既椒鹽鮑魚😋😋咬落又酥又有口感👍👍而且重點係鮑魚非常大隻🤤🤤排骨排骨又係勁香口及惹味😍😍一嚿送一啖飯,食到停唔到口🤤🤤🤤而且份量都算多🥰羊肚菌湯羊肚菌煲湯真係一流👍勁好飲🫶🏻 而且勁足料👍飲落超級濃郁木瓜雪耳糖水呢排天氣咁熱,飲呢個真係冇得頂👍👍超級清甜又消滯📌匯倫館私房菜 (旺角)旺角亞皆老街24-26號東方大廈1樓#私房菜 #旺角美食 #高質私房菜 #美食推介 #海鮮大餐 #環境舒服 #聚會好去處 #yummy #foodie #hkblogger #relax
最近好少出街食飯,今日見收工早左少少🤏就約下朋友仔🥰

鮑魚

排骨
排骨又係勁香口及惹味😍😍一嚿送一啖飯,食到停唔到口🤤🤤🤤
而且份量都算多🥰

羊肚菌湯
羊肚菌煲湯真係一流👍勁好飲🫶🏻 而且勁足料👍飲落超級濃郁

木瓜雪耳糖水
呢排天氣咁熱,飲呢個真係冇得頂👍👍超級清甜又消滯

📌匯倫館私房菜 (旺角)
旺角亞皆老街24-26號東方大廈1樓

2022-08-01