2023-02-28 27 浏览
今日黎左e 間新開嘅餐廳,餐廳有一半係塌塌米, 場內佈置打卡很不錯. 而且播的歌都係日文歌,好有Feel! 塌塌米固然係打卡好睇D, 但係坐耐左都會有少少累, 同埋如果想坐塌塌米,記得著對靚仔襪出門.哈哈哈... 餐廳服務員幾唔錯,見我地對住個drink menu落唔到手,就問左我地D 口味取向再向我地推介 野飲好正.係蜂蜜檸檬梳打,大大舊蜂蜜係度,立即高級左. 飲品甜度岩岩好,又大杯,梳打底, 我好鐘意. ps. 檸檬都好新鮮 朋友個杯有個熊仔jelly漂跟,歎世界咁款 食物方面質素都幾高 蠔鮮而不腥+加上用左清酒煮,食落有淡淡酒香。同埋蠔殼洗得好乾淨,我鐘意 酒盜芝士好岩下酒,味濃. 芝士好香好軟,係易入口的品種 魚生唔腥鮮糯 泡菜鍋豬肉份量都幾多, 而且好多款菜,仲有少量粉絲,抵食串燒係雞的盛合,焦香焦香,仲有唔同部位,大家share 食好正

食物方面質素都幾高
酒盜芝士好岩下酒,味濃. 芝士好香好軟,係易入口的品種
魚生唔腥鮮糯
泡菜鍋豬肉份量都幾多, 而且好多款菜,仲有少量粉絲,抵食