2019-12-28 31 浏览
今日同朋友去到位於旺角新開嘅呢間日本野度食日本嘢隔離嘅西餐廳勁多人 但係呢間日本嘢就無人問津就等我嚟試下你啦 因為新開張做緊木桶遊戲 玩中就有禮物嚟食日本嘢點可以唔食刺身 極上七品刺身 有三文魚 油甘魚 巨型八爪魚 帶子 海膽 巨型甜蝦 赤貝 全部都超級新鮮 尤其是巨型八爪魚十分有咬口 海膽鮮甜甘香 甜蝦真係好有甜味柚子雞翼 雞翼上炸粉再拎去炸 外皮脆卜卜入面勁juicy 面頭再淋上甜蜜蜜嘅柚子蜜 酸酸甜甜好開胃 而且一啲都唔吝嗇超級多醬蒲燒鰻魚玉子卷 厚厚嘅蛋味香濃玉子 包住厚切蒲燒鰻魚 鰻魚彈牙新鮮 配搭好夾 最驚喜嘅係有一大篤黑松露沙律醬 好豪呀!照燒燒雞扒飯 雞扒同照燒汁分開上鍾意龍尾灘美完全可以自己控制雞扒嫩滑而且多汁 用嚟送飯一流照燒醬好惹味撈飯都唔錯而且跟餐已經有沙律同埋糖心蛋 超級豐富
今日同朋友去到位於旺角新開嘅呢間日本野度食日本嘢