2010-11-03 78 浏览
收工落左西灣河搵我媽咪,落番黎就見到成安街同西灣河街街口新開左間飄香清湯腩試下先-3-去到門口睇黎睇去都唔見有價錢-_-因為趕住落灣仔既關係我無係度食,叫左個淨牛腩外賣。外賣要加一蚊,41蚊埋單-0-"問佢地攞張外賣紙唸住如果下次去個FD度可以打黎叫外賣,點知佢比左張卡片我-.-我問有無有價錢既外賣紙呀??我見到收銀位有一張,點知佢話仲未印好所以得卡片先-0-""咁點得咖迎開張連外賣價錢紙都未印好-.-好喇...等左陣見有外賣包緊出黎以為係我咖啦因為都唔見有人等緊,點知原來唔係~_~丫..佢地呢度都幾多外賣咖喎...睇落好似靜靜地咁原來好多人都打左電話黎叫外賣到我喇..咦...點解我叫一樣野有兩個碗既0.0??原來係佢地幫我分左湯。走左先唸,死啦...要過到灣仔先食喎..會唔會乾晒咖-.-??不過既然人地係咁樣賣,我就到灣仔先加番D湯啦!!去到灣仔已經忍唔住要即刻食喇!!一開蓋,有肥有瘦,份量都算適中,齋睇賣相都ok,試下先-3-入口幾腍,好有味。不過略嫌肥既多左差少,不過口感都唔錯下次會再去食過xd

淨牛腩外賣。
外賣要加一蚊,41蚊埋單-0-"

去到灣仔已經忍唔住要即刻食喇!!
不過略嫌肥既多左差少,不過口感都唔錯

下次會再去食過xd
牛腩