2019-04-23 66 浏览
石門,呢個地方真係好多人都好陌生, 石門站都應該無咩人會係到落車去娛樂, 但呢到的確比以前興旺左好多,而亦都多左好多美食, 有一間新進既餐廳,真係好應該去試,叫就係呢間兄弟工房!!石門站一出就係京瑞廣場, 位置係地下安群街嗰邊!地方唔大, 但我點都係一個pat pat住一個位啫,所以無影響,而我坐既位都舒適!2個人分邊點左一個扒,一個飯每選一個main course 加12蚊就有湯同飲品。當然加,蕃茄湯, 唔太酸而且有蕃茄蓉係入面,真才實料小食叫左個炸尤魚圈,外脆內嫩,而炸少只有義薄的,恰到好處。12oz既肉眼扒,份量十足, 肉汁鎖晒係入面, 食落有牛味又 juicy 又有咬口,食牛既一定要叫呢個!牛尾意大利飯。。食完又係覺得無得輸,濃濃既牛尾配埋煙韌嘅意大利飯,真係食完諗緊幾時再黎!再黎叫左橙茶,檸茶飲得多,橙茶第一次,都match嫁bor!!而環境食係打做一個休閒舒適既地方,令人放鬆享受晚還實在值得推薦!埋單2個人都係408咁多上下!

石門站一出就係京瑞廣場, 位置係地下安群街嗰邊!

2個人分邊點左一個扒,一個飯

每選一個main course 加12蚊就有湯同飲品。

當然加,蕃茄湯, 唔太酸而且有蕃茄蓉係入面,真才實料

小食叫左個炸尤魚圈,外脆內嫩,而炸少只有義薄的,恰到好處。

而環境食係打做一個休閒舒適既地方,令人放鬆享受晚還
實在值得推薦!

埋單2個人都係408咁多上下!