2017-02-04 261 浏览
今年年三十無人煮大餐,媽咪話要出街食。我同妹妹話慶祝新年要豐衣足食,盤滿砵滿,所以決定食放題!哈哈 好意頭 長食長有我地去左放題林立既創興大廈,花多眼亂,媽咪揀左大滿喜,又係意頭野 哈哈。店內環境唔錯,幾寬敞好開心 去到發現除左寫放題紙,呢度仲有個小型buffet 比我地夾熟食,例如沙律,涼拌小食,湯,甜品及飲品等。呢個salad bar岩哂我媽咪!!佢大讚d沙律菜夠脆夠新鮮叫左個牛奶海鮮鍋。奶味好香濃,豆腐超滑!元貝熟得好適中,唔會過熟好韌。成個煲都好好味牛油粟米,又香又甜。我必點的好新奇好興奮食放題竟然有得自製雪糕/乳酪~~太開心了吧!我整左個朱古力雲喱拿扭紋,雪糕都幾香滑,唔錯唔錯仲有好多配料可以DIY架~不過我怕太甜,咩都無加。太好了,食到飽飽去行花市散散步。迎接肥雞年2017

店內環境唔錯,幾寬敞
牛油粟米,又香又甜。我必點的
好新奇好興奮
仲有好多配料可以DIY架~不過我怕太甜,咩都無加。

太好了,食到飽飽去行花市散散步。迎接肥雞年2017