餐厅: 入素
资讯:

2023-08-23 623 浏览
平时食咗好多唔同种类嘅料理,星期日同妈妈齐齐去食一餐素食。店舖装修新颖,不似以往的素食店,空间寛敞、明亮,环境、座位阔落舒适。😋餐厅使用QR code点餐,是日选择:1️⃣烧汁海鲜老鼠粉(配素蚝油娃娃菜)🔸香菇素汤🍽素虾整得好似真嘅虾一样,素鱿鱼爽口,配埋老鼠粉,越食越想食。香菇素汤,香菇味浓,汤清甜。2️⃣桂花叉烧🍽外皮香脆,桂花味香,酱汁甜甜地,一定要试。3️⃣炸素虾🍽内里有粟米、准山…..等制作而成,外脆内软,令人一口接一口。4️⃣炸素蚝🍽素蚝内里有海苔,可以提升素蚝鲜味,食落感觉就像蚝一样味道。5️⃣日式烧鳗鱼🍽餐厅自家制之一,外层腐皮脆口,配上酱汁,口感更丰富。6️⃣西柚菠萝汁🍽食完嘢饮返啖,爽!
平时食咗好多唔同种类嘅料理,星期日同妈妈齐齐去食一餐素食。

😋餐厅使用QR code点餐,是日选择:
1️⃣烧汁海鲜老鼠粉(配素蚝油娃娃菜)
🔸香菇素汤
香菇素汤,香菇味浓,汤清甜。

2️⃣桂花叉烧
🍽外皮香脆,桂花味香,酱汁甜甜地,一定要试。

3️⃣炸素虾

4️⃣炸素蚝

5️⃣日式烧鳗鱼
🍽餐厅自家制之一,外层腐皮脆口,配上酱汁,口感更丰富。

6️⃣西柚菠萝汁
🍽食完嘢饮返啖,爽!
2023-08-20
等候时间
2 分钟 (堂食)
用餐时段