2022-09-20
新派Fusion 日本菜古今二我係觀塘果間食過幾次,環境、食物同氣氛都非常之好,荃灣呢間個環境就有少少唔同比較簡單!但食物絕對有質素保證柚想蝦你$98呢個沙律性價比極高材料非常豐富,有蘋果、牛油果、海草、車厘茄、蟹子、甜蝦、柚子汁,沙律菜非常新鮮,極大盤飽肚,食主食前食呢個感覺清新開胃!日式章魚小丸子6粒 $48呢個章魚小丸子非常脆口,一整完就拎出嚟外脆內軟,粉漿有少少多但章魚都非常大粒,味道唔會太咸太淡,6粒非常飽肚!鹿兒島黑豚荔枝卷串燒 $32呢個片燒同平時的黑豚肉串燒有啲唔同,裏面仲包住帶子,口感豐富有層次!味道燒得好岩胃口蜘蛛$96呢個卷物有炸軟殼蟹、青瓜、牛油果、蟹柳,如果你鐘意食炸軟殼蟹我大推呢個,炸得好脆口,口感好好,不需要點調味料已經好滿足富士山$88蟹柳、牛油果🥑、鰻魚、脆片呢兩個卷物擺埋一齊擺盆賣相非常吸引!完全令人胃口大開,蟹柳係滿瀉地舖在卷物上面。完全係吸睛又開胃
柚想蝦你$98
日式章魚小丸子6粒 $48
鹿兒島黑豚荔枝卷串燒 $32
蜘蛛$96
富士山$88
蟹柳、牛油果🥑、鰻魚、脆片