2019-02-10 245 浏览
新年日日都忙住拜年,難得今日中午有d時間,走左去銅鑼灣既 burgeroom 嘆番個 靚 lunch ,舒舒服服咁hea 一 hea 。之前同老公食過一次,覺得非常不錯。原本想坐露天,感覺挺寫意,可惜今日天氣比較熱,最後都係選擇坐室內涼下冷氣😅Burgeroom 既burger 很足料,非常大個!上次同老公每人叫一款 burger, 交換一半share 食,非常飽!很滿足!雖然很想再次encore 大烤菇芝士牛肉漢堡,不過上次見到隔離枱既 Lobster burger 非常吸引!十五十六,掙扎完一輪,最於叫了 Lobster burger。賣相真係好吸引!有龍蝦頭伴碟,顔色鮮艶,材料一層層疊起,重插有2大隻拑,好豐盛!龍蝦肉都唔少,肉質嫰,有咬口,啖啖肉!味道很不錯!!另外加$30 轉 Burger Combo,有薯條和飲品。飲品選擇種類幾多,薯條又夠香脆,吃到新鮮的薯味,個人覺得呢個 combo 幾抵!第二次食,對食物水準同服務都仍然很滿意,非常值得推介!

之前同老公食過一次,覺得非常不錯。

第二次食,對食物水準同服務都仍然很滿意,非常值得推介!
2019-02-08