自己好似成日係呢個page share tiramisu (二奶)同埋刨冰 (大婆),今日終於可以一次過share我個大婆同二奶🤣 因為shari shari出咗Tiramisu口味 ($110),知道之後第二日即刻9衝去食~刨冰一如既往咁出色,佢嘅coffee syrup唔算好甜,咖啡嘅味道稱唔上好濃郁,但絕對有存在感☕️ 可可粉嘅份量好夠,加埋頂嘅Mascarpone cheese感覺係還原到tiramisu嘅味道~ 正當食到一半以為冇乜餡料又冇餅碎會冇咩衝擊,原來最底有浸滿espresso嘅蛋糕,即刻有tiramisu嘅感覺(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)不過大家食個時小心啲,因為頂嘅mascaprone cream太足料嘅關係,影咗廿秒就倒塌危機ᶘ ᵒᴥᵒᶅ 好彩用羹接得住ʕ •ᴥ•ʔ