2020-11-16 64 浏览
今次呢到呢間今和壽司,真係令我有意外驚喜,食物質素好高,而且價錢都幾抵,真係好過果d乜乜乜omakasas,尤其依家咁多冒牌日本師傅,呢d小型類似居酒屋style既日式餐廳,反而係更加食得過。環境方面,一d都唔馬虎,全店都用左木系既裝修,仲要係本人最鐘意既淺木色,入到黎已經好relax,環境乾淨企理,同朋友黎慢慢食一晚傾下計就最岩。食物方面,先講左最重要既壽司先喇,睇舊刺身外表有光澤,夠曬水潤,而且色澤都唔錯,仲係好鮮色,證明都幾新鮮。食落有少少果味,入口順滑,唔錯。另外,d飯既口感都唔錯,夠曬一粒粒,而且好有米香。最特別既係,佢仲有新創既壽司pizza,有大家最鐘意既香脆餅底,再配上鰻魚,口感好豐富多變,而餅底無乜調味,只取其口感,所以都唔會搶走左鰻魚既鮮味。

另外,d飯既口感都唔錯,夠曬一粒粒,而且好有米香。