✨呢間位於尖沙咀樓上鋪既印尼餐廳[峇里堂],裝修好似cafe咁,走文青路線,空間闊落,感覺舒服又休閒,佢地既食評一直都唔錯,而且性價比都算高,值得去試‼️..💬雙色咖央多士 $32先講賣相已經好吸睛!顏色配得好靚!點知原來味道都唔錯,多士香脆,咖央醬味道夠,牛油夠厚,唔係得個樣✅!.💬峇里式豬肋骨金貝飯 $55 + 轉金貝飯加$8呢個豬肋骨真係好好食,肉質夠淋,個人好推薦!個醬汁甜甜咸咸辣辣咁夾埋啲香料好唔錯,配埋個金貝飯,真係一流啱晒我口味!下次可以再encore‼️. 💬甚摩汁燜牛仔骨 $68呢個醬汁較味濃同惹味,唔算有驚喜!還可以!可能我對牛仔骨本身就一般般,下次再黎試埋其他野😆! .💬Almond latte 餐加$18一句講晒好味又靚又好抵!🥳...📍 峇里堂 (尖沙咀)尖沙咀彌敦道176號The Nate3樓..
💬雙色咖央多士 $32
💬峇里式豬肋骨金貝飯 $55 + 轉金貝飯加$8
💬甚摩汁燜牛仔骨 $68
💬Almond latte 餐加$18
一句講晒好味又靚又好抵!🥳.
📍 峇里堂 (尖沙咀)
尖沙咀彌敦道176號The Nate3樓