2010-05-23
一行7人(5個大人, 2個bb)去食, 結果全部人覺得失望. 未去之前都睇過食評, 食物相片及環境都好吸引, 因為未試過, 都想一試. 全部有d 咩食唔多講la, 但見本人以下食評: 如果以呢次buffet 貴價食物呢講 - 唔新鮮同太鹹(魚生中三紋魚都肥, 但唔甘; 吞拿魚最失敗, 唔入得口, 值頭即場同 waiter 投訴左, 估計放bar 台唔夠 dry ice. Sushi 一般. 龍蝦仔太鹹, 焗生蠔我食個隻好腥, 呢個要排隊, 迫住用 lemon 汁一齊食 不過, 其他人無問題). 全台人都覺得鐵板蝦有d 霉, 好多海鮮唔新鮮冷盤亦有好, 煙葷魚, 無骨鳳抓, 青口, 蟹腳好味熱葷ok, 當中以印度薄餅, 辣酒煮翡翠螺, 烤羊架, 咖喱牛腩, 豬頸肉, 西蘭花好好味.甜品ok, 以 Blue Burry Chese Cake 最好, 最特別是orange cake, 有一片片燈, 好清新. 朱古力噴泉內朱古力夠味一開始就食到唔好食, 而且係食 Buffet 最想食重頭食物, 打左很多折扣, 就算之後食左好食熱葷同甜品, 補唔番, 無下次. 最唔失望係環境,
冷盤亦有好, 煙葷魚, 無骨鳳抓, 青口, 蟹腳好味
最唔失望係環境, 好relax, 好好