2021-03-17
叫左12件,整體性價比幾好:平同埋冇一件魚料係腥同差前菜同小食放唔晒所有食物相。第一件帶子正常可以呢間都係細size既壽司,比食過既鮨㐂大少少第二件,我自己怕壽司上面堆堆疊疊;我覺得好港式好搶味😬 但材料都係新鮮嘅都係正路;但又加野係上面😬又加野係上面😬又係會打下郁下個種,終於冇得加其他嘢😂😂😂醬油漬吞拿魚,又要加咩海苔醬🙂同埋彩色嘅芝麻......鮨野同今鮨我覺得性價比幾好,少少港式,但係呢間仲港式多啲😂。呢樣正常少少既鱈魚又堆堆疊疊🤭正常既好又係堆堆疊疊.....唔...食落好係好,但...又彩色芝麻😬.....好味正常,無加野係上面。師傅同侍應嘅服務都超級好,好緊張好睇住,師傅講晒應該講嘅嘢,認認真真冇社交障礙咁😂雖然今次食我覺得好港式,但材料新鮮同埋服務好好,價錢又靚,我會覺得有第二次。但係真係要食日本味,我未食過香港好多,暫時(已book鮨.齋藤未去;想去醍醐,但人哋成年嘅預約都滿晒......🥲窮鬼無特別渠道去到。都想去araki/masataka/tokamak 之類之類,但要就時間同心情去約😂)個人暫時香港食得少:第一係志魂,第二係鮨慎,第三係sushi zo,之後既係
前菜同小食
放唔晒所有食物相。第一件帶子正常可以
呢間都係細size既壽司,比食過既鮨㐂大少少
都係正路;但又加野係上面😬
又加野係上面😬
又係會打下郁下個種,終於冇得加其他嘢😂😂😂
呢樣正常少少既鱈魚
又堆堆疊疊🤭
正常既好
又係堆堆疊疊.....唔...食落好係好,但...
又彩色芝麻😬.....
好味正常,無加野係上面。
個人暫時香港食得少:第一係志魂,第二係鮨慎,第三係sushi zo,之後既係「性價比」幾好既鮨野、今鮨(都係個人感覺係:係上面加野既偏港式,但未去呢到呢間咁港式😂😂😂但呢兩間壽司整體會大件啲,女士可能九件十件就飽)。再黎係可接受間唔中去下既係鮨㐂、呢間、sushi hana 。
免費都唔想去既係鮨幸(普通,寧願食同區嘅鮨千壽)、鮨中本(對生客好差,魚料好少)、鮨生賢(算難食,唔新鮮🤭)
整體感覺係中環係中環,集聚啲,養得起好啲既鮨店,所以我真係怕怕地去其他區嘅