纯粹睇8 卦杂志,知道系刘嘉玲开而来。装修有型,但我觉得太暗,可能咁先衬得出个景色卦。食物方面,由于主打都是西班牙小食,全部好细碟,我地一行几人,实在要食完再翻单再翻单。有个炸忌廉球,就咁食都几好食,但我发觉原来将d HAM 包住佢黎食,原来仲好食,2 种食物好夹﹗海蚬同青口,系唯一冇翻单的,味道一般。最好食同最值得推介一定系乳猪﹗ 其实食第一轮个时都唔知系乳猪,因为一D 都唔肥腻,佢好似去哂D 肥膏位,好软熟,不过一碟得3 旧,冇记错我地叫左5,6碟....Sangria 系食西班牙菜必饮吧,我地有人驾车说唔饮叫manager 唔好斟比佢,manager 还风趣说「excause!」整体上唔错,但略嫌款式唔够多。不过我觉得唔合适太大班朋友食,因为 portion 好细,情侣浪漫下、2,3 个好姊妹黎比较适合。
纯粹睇8 卦杂志,知道系刘嘉玲开而来。

装修有型,但我觉得太暗,可能咁先衬得出个景色卦。

海蚬同青口,系唯一冇翻单的,味道一般。