2020-01-20 20 浏览
香港人真係好需要一個放鬆下,輕輕鬆鬆傾下計,又可以玩下broad game既地方今日就帶老公同埋屋企人出去旺角登打士廣場既樓上café食野,relax下啦地點方面,真係好方便,係前家樂坊,即係依家H&M對面,咁岩對面就有一格紅VAN返我屋企,20分鐘返到,超方便環境方面,一入到去就有一個好靚既裝飾,感覺高級燈光昏暗,令人可以放鬆落黎有一個大直櫃放左好多唔同既broad game,雖然有部分已經玩到唔齊,但都可以同屋企人玩下啤牌,鋤下D,不過如果定期可以更新下D broad game應該可以吸引更多人黎,當然玩既朋友仔要好好愛惜下啦我地4個人叫左個3-4人餐,其實2人餐吸引好多,不過4人餐價錢平D3-4人餐可以揀2個小食,2個主菜,每人一杯特飲,再加甜品一客選擇唔算多,但勝在夠份量環境上可以容許你坐低慢慢食野傾下計,我估係呢間café主打既賣點食物質素方面都幾高質,雖然個賣相有D似開party咁既樣,但係味道方面好唔錯蜜糖雞翼脆卜卜,調味適中,令人一食想再食而小食拼盤份量好夠,有春卷同咖哩角,新鮮炸起,好好食之後仲叫左個意粉同埋豬扒飯,味道好,份量足,一定夠飽最後仲有精美既甜品,非常滿足

地點方面,真係好方便,係前家樂坊,即係依家H&M對面,
咁岩對面就有一格紅VAN返我屋企,20分鐘返到,超方便

環境方面,一入到去就有一個好靚既裝飾,感覺高級

燈光昏暗,令人可以放鬆落黎

選擇唔算多,但勝在夠份量

蜜糖雞翼脆卜卜,調味適中,令人一食想再食
而小食拼盤份量好夠,有春卷同咖哩角,新鮮炸起,好好食

之後仲叫左個意粉同埋豬扒飯,味道好,份量足,一定夠飽

最後仲有精美既甜品,非常滿足

仲可以選擇高質既飲品,咖啡味好香
杏仁咖啡有淡淡既杏仁香味

整體黎講,呢到提供一個空間可以比香港人坐下休息下放下空,讚!
2020-01-19