銅鑼灣呢間日式火鍋放題牛之鍋,之前都試過佢荃灣分店覺得幾唔錯,今次就一於同朋友再試下!佢哋嘅價錢唔太貴,好啱朋友聚會傾下計。佢地有兩款set ,平啲既唔包日式料理同埋刺身,但一場黎到就加幾十蚊試埋啦~~~其佢哋呢度有6款嘅湯底可以選擇,有辣有唔辣,亦有啲較清潤,仲有日式嘅口味,呢次我哋各自揀左一個壽喜燒同埋胡椒豬肚湯底。日式料理食物種類都算多,三文魚甜蝦帶子刺身正常發揮;另外仲有海鮮,我地係咁叫蜆生蠔青口因為好新鮮!跟住就係肉類喇,極上牛最正,油脂分布都算均勻,肉味都好濃~之後就係日式小食,雞泡魚干一次有一條,份量細細淺嘗剛剛好,壽司又係細細舊,個海膽魚籽軍艦都推薦~~再到炸物 燒菠蘿鮮甜多汁,粒榴連炸彈剛炸起熱辣辣,仲有鰻魚天婦羅又係好新穎!最後,就梗係要試佢地啲甜品!我覺得佢地既甜品都幾係皇牌,因為有勁多選擇!當中推薦珍珠伯爵茶奶凍,藍莓芝士杯最後自助區就放左唔同種類嘅蔬菜,丸類豆腐等等~~飲品方面種類都好多有汽水,茶類,啤酒任君選擇

跟住就係肉類喇,極上牛最正,油脂分布都算均勻,肉味都好濃~

最後自助區就放左唔同種類嘅蔬菜,丸類豆腐等等~~
飲品方面種類都好多有汽水,茶類,啤酒任君選擇