2018-02-23 649 浏览
與朋友相約喺尖沙咀食飯,朋友一早訂定位喺尖沙咀一間放題度等, 冇諗過佢個地方咁大,差唔多成層都係佢,仲要冇位淨,好彩朋友食過同訂咗位,如果唔係都唔知點算。菌汁牛舌, 和牛舌都煮得幾林, 又易入口, 一份4舊, 兩個人就一人兩舊, 分量都叫唔錯。冷盤沙律甜品吧, 沙律種類眾多,最重要嘅當然係沙律菜,至於其他冷盤, 佢又有大蝦,又有青口。 最重要,佢仲有個水果拼盤,又有西瓜又有菠蘿,又有橙 ,真係包羅萬有, 都好似食自助餐咁。刺身夠曬大塊, 全部都係厚切, 呢樣先係最驚喜,大大分,放題都覺得特別高興。飲品又係任飲當然都係自助式, 種類比一般嘅多,連酒都有三四種。值得再嚟, 不過下次一定要主力食刺身, 唔好比出面嘅自助餐吸引到。 如果唔係食唔到回本。