2019-12-19
呢排胃口唔知點解勁好🤦 所以好想食自助餐,不過我本身我係好食生冷嘢所以決定食火鍋放題😀 喺荃灣千挑萬選揀咗呢間評價唔錯兼有埋壽司同串燒供應同好多即整甜品既日式放題🤣個極上牛肉切得幾薄,幾香牛肉味,脂肪分佈幾靚,叫完一碟又一碟😋呢度仲有我好鍾意嘅黃金麻吉燒😍 裡面有層年糕超級煙韌👍鴨血幾滑,個人嚟講好鍾意打邊爐有鴨血呢個選擇😁鰻魚壽司好正👍 飯量唔太多可以試多啲款,鰻魚唔腥,個汁好味😋蔬菜同飲品係自己出面自取,好多選擇👍最後要講下放題難得見到咁出色嘅甜品!! 叫咗五款黎試😁😁 佢嘅份量細細碗,好岩食客可以逐樣試👏👏仙草芋圓材料好豐富😆 除咗仙草同芋圓,仲有珍珠同西米,加埋啲花奶更滑👍芒果糯米飯上面嘅芒果好甜😋糯米飯軟硬程度剛剛好~榴槤甘露上面嘅榴槤好香😱 入口即溶嘅感覺,超正👍👍 甘露裏面都有珍珠同西米, 榴槤味好濃郁😍 楊枝甘露都係好滑同埋好重芒果味😁仲有個杯抹茶芭菲, 真係十足十似係出自一間甜品專門店😱 有好多唔同材料,面頭粒小丸子好煙韌,中間既脆米勁脆,下面仲有啫喱增加口感,好味!😋店員好積極主動跟進食客嘅需求,唔使主動叫都會幫我哋加湯👍👍 上菜速度快仲冇漏單,讚!!下次會叫多啲朋
呢度仲有我好鍾意嘅黃金麻吉燒😍 裡面有層年糕超級煙韌👍
鴨血幾滑,個人嚟講好鍾意打邊爐有鴨血呢個選擇😁
蔬菜同飲品係自己出面自取,好多選擇👍
芒果糯米飯上面嘅芒果好甜😋糯米飯軟硬程度剛剛好~
楊枝甘露都係好滑同埋好重芒果味😁
下次會叫多啲朋友去😋