2023-03-03
最近知道有間極尚大喜屋係旺角雅蘭中心開左,所以相約朋友去試下😌餐廳環境好似比一般闊落,同場都有唔少一家大細黎食,設有自助區,入面有唔少前菜,海鮮冷盤等等,各類飲品,酒類應有盡有😍🌸刺身款式包羅萬有,連長腳蟹都有😆三文魚,油甘魚都係厚切,帶子大大粒,甜蝦同赤蝦都好鮮甜,最緊要係好新鮮又鮮甜🤩仲有松葉蟹腳🦀我地仲叫左好多唔同款嘅壽司,當中海膽軍艦同牛油果醬吞拿魚最有特式,海膽軍艦上滿係滿滿鮮甜嘅海膽,吞拿魚係高質肥美嘅🥰黎到e間放題不得不提金湯慢煮吉品干鮑魚花膠盛,佢係第一間放題可以任食吉品干鮑魚,鮑魚好入味👍🏻我地仲試左佢地嘅川燒珍寶鮮蠔燒,燒蠔勁大隻又肥美😋配埋川式醬料,味道更提鮮😍除此之外,炸物,天婦羅同燒物都做得好出色,熱辣辣又香脆🤩最後食埋花膠燉蛋白嘅甜品,就最滋潤🥰
除此之外,炸物,天婦羅同燒物都做得好出色,熱辣辣又香脆🤩
最後食埋花膠燉蛋白嘅甜品,就最滋潤🥰