2018-11-24
Happy Friday 梗係要去食個放題開心下!九點去到都有唔少人係出面排隊,好彩有朋友早左去排隊,好快就入到去!一坐低就梗係即刻點左啲回本之選 — 刺身。佢都有好多選擇,三文魚,帶子,甜蝦同希靈魚。佢個蝦真係超好味,好新鮮,唔會有霉味或者雪味!另外,都點咗唔少壽司,佢啲三文魚腩好肥美,火炙三文魚都好正!食到咁上下就再睇下餐牌有咩好食。朋友點左個海鮮粥,我試咗一啖覺得好鮮甜,就即刻嗌多左一碗!跟住又叫咗個時令滋補湯,入面真係有舊花膠同埋有啲蟲草花,好足料😋令一樣前後嗌左幾次嘅就係呢個燒牛舌,佢燒得啱啱好。佢應該仲加咗牛油去燒,超級香!呢個炒蜆呢就有少少辣!嗜辣嘅朋友一定會好鍾意🤪 啲蜆完全冇沙,又好大隻好入味!食完正餐咁就梗係要試吓佢啲甜品啦,佢淨係雪糕已經有好多款,另外個甜品車仲有藍莓芝士蛋糕,紫薯蛋糕,木糠布甸,楊枝甘露...每樣都食咗一件,覺得都唔錯!今次呢個放題質素都唔錯!下次嚟好想試吓佢北海道牛乳海鮮鍋同埋雪花牛肉鍋!今次食得太飽,冇試到,有啲可惜!