2019-12-28 1574 浏览
有日碌openrice碌碌下见到呢间,见有手工啤/小食,决定同朋友过嚟试下一睇Menu,大部分都系嘢饮,嘢食得一页,手工啤实在有太多选择,每种都写得好清楚系有咩水果,酒精浓度有几多,我地拣嘢饮都拣咗好耐,最后拣咗一杯系菠萝味,另一杯唔记得(好似都系橙定桃),但我地都钟意菠萝𠮶杯多啲,小小甜几好味(呢个Size系细杯)同埋有俾一小碟豆俾我地食,炸得好好食!好啱送酒个样就系上面幅图嘅最右边芝士蟹肉酿蘑菇:几好食,细细粒,但我地都食唔到蟹肉味辣牛舌:其实个份量都好多,一旧都有啲大粒,我地切开一半食,跟住就觉得好多味道都几好,小小辣,牛舌唔难咬酒浆炸鱼薯条:除咗炸豆,薯条系今餐最好食!薯条属于幼身𠮶种,炸得好脆,唔会觉得油而炸鱼真系有酒味,初头食第一啖唔觉,但食另一边就即刻重酒味鸡翼配蓝芝士腐乳酱:正常鸡翼~个酱我麻麻地我地两个人以为全部都细细份唔多,点知劲饱咁样饮下嘢倾下计都好爽~有机会会再嚟

(呢个Size系细杯)

同埋有俾一小碟豆俾我地食,炸得好好食!好啱送酒
个样就系上面幅图嘅最右边

芝士蟹肉酿蘑菇:几好食,细细粒,但我地都食唔到蟹肉味
芝士蟹肉酿蘑菇

味道都几好,小小辣,牛舌唔难咬

辣牛舌

而炸鱼真系有酒味,初头食第一啖唔觉,但食另一边就即刻重酒味
酒浆炸鱼薯条

鸡翼配蓝芝士腐乳酱:正常鸡翼~个酱我麻麻地

鸡翼配蓝芝士腐乳酱

我地两个人以为全部都细细份唔多,点知劲饱
咁样饮下嘢倾下计都好爽~有机会会再嚟
芝士蟹肉酿蘑菇