2024-02-20 51 浏览
趁住放假,搵埋朋友仔一齊去西貢放下電⚡️⚡️我一早𝐛𝐨𝐨𝐤左𝐖𝐌 𝐇𝐨𝐭𝐞𝐥既其中一間餐廳𝐌 𝐒𝐪𝐮𝐚𝐫𝐞享用下午茶🍴餐廳裡面好闊落,採光度夠高,令人坐得好舒服☀️🍝𝐏𝐚𝐧𝐜𝐞𝐭𝐭𝐚 𝐂𝐚𝐫𝐛𝐨𝐧𝐚𝐫𝐚仔仔好鍾意食好多汁既意粉🤤呢碟意粉裡面有煙燻煙肉、白菌蛋黃忌廉汁同埋𝐏𝐚𝐫𝐦𝐞𝐬𝐚𝐧芝士🧀店員一擺低就聞到好香~麵條彈牙又多汁,好好味😋🍔𝐏𝐨𝐫𝐭𝐨𝐛𝐞𝐥𝐥𝐨 𝐁𝐞𝐞𝐟 𝐁𝐮𝐫𝐠𝐞𝐫𝐁𝐮𝐫𝐠𝐞𝐫裡面有安格斯牛肉、黑松露忌廉大啡蘑菇、洋蔥、芝士!我地揀左配薯條,想減低罪惡感可以配沙律🥗😆牛肉唔會好鞋口,有啲汁咁好𝐣𝐮𝐢𝐜𝐲!大啡蘑菇同埋芝士一齊食好好味😋小朋友包底清左薯條🍟🍟黑松露芝士汁薯條薯條炸到香脆再淋上香濃黑松露芝士汁,聞都覺得香😙(但如果可以多少少芝士汁就好了🤭)🥤𝐌𝐢𝐥𝐤𝐬𝐡𝐚𝐤𝐞我地分別𝐨𝐫𝐝𝐞𝐫左𝐒𝐮𝐩𝐞𝐫 𝐎𝐫𝐞𝐨同埋𝐒𝐭𝐚𝐰𝐛𝐞𝐫𝐫𝐲🍓𝐒𝐮𝐩𝐞𝐫 𝐎𝐫𝐞𝐨好飲到仔仔唔想比我飲😂佢拎係手飲左之後…個嘴無離開過支飲筒😂𝐒𝐭𝐚𝐰𝐛𝐞𝐫𝐫𝐲係甜甜既味道,仲整得好靚呀😍聽聞𝐌𝐮𝐬𝐬𝐞𝐥𝐬 𝐏𝐨𝐭𝐬忌廉藍青口同埋𝐏𝐚𝐧𝐜𝐚𝐤𝐞都係必叫既食物,下次黎一定要試下!

🍝𝐏𝐚𝐧𝐜𝐞𝐭𝐭𝐚 𝐂𝐚𝐫𝐛𝐨𝐧𝐚𝐫𝐚

🍔𝐏𝐨𝐫𝐭𝐨𝐛𝐞𝐥𝐥𝐨 𝐁𝐞𝐞𝐟 𝐁𝐮𝐫𝐠𝐞𝐫