招聘中
薪金面议
今天
$70-$85
时薪
更多好工 (8)
2017-05-03 196 浏览
话说放假想去星幕High个Tea, 不过机会唔系俾我呢啲walk-in客, 一早full哂lu, byebye👋.  OKOK~ 咁唯有喺商场睇下有咩食, 行下行下就见到Beans 啦~ 认识呢间荳子系因为见荃湾分店嘅夜晚成日都有人排队等入座, 暗暗地已经想试下究竟有咩正嘢😎Beans有好多款all day breakfast, 我就拣咗Deluxe Full English Breakfast ($98)!  呢款豪华早餐集黑松露炒蛋、烟三文鱼、猪肉肠、烟肉、茄汁豆、什菌等多款食物, 而最吸引我拣呢款系因为件窝夫😍 通常都系配多士, 而呢件窝夫充满蛋香, 加埋少少忌廉食真系心心眼!!食到一半, 见隔离枱上份甜品系喷哂气, 原来Beans 系玩花巧嘢 😏 即使系一件cake, 都会花心机摆盘👍讲返饮品先, 我就拣咗冰摇咖啡 ($38), 一上枱又有一堆干冰制造出嚟嘅气喷出嚟! 呢杯冰摇咖啡分开两层, 顶层咖啡仲有两粒咖啡豆, 出场造型特别观赏度太高 👏可惜我未懂呢杯咖啡嘅玩法, 好迟先将顶层咖啡倒入杯内, 只见一杯泡 😓 而味道呢?? 咖啡甘香又带冰凉, 几有趣, 值得一试!!呢度嘅a
Deluxe Full English Breakfast
Shakerato

呢度嘅all day breakfast 配coffee 真心唔错, 坐喺近玻璃位置有啲自然光透入嚟, 同朋友聚聚倾下计的确几舒服悠闲feel!!
Deluxe Full English Breakfast
Shakerato