2022-05-10 57 浏览
本人從未寫個食評, 是次實在心有不甘, 才寫下意見。 希望食店能夠改善。本人今日與朋友 到此店幫襯 任食韓燒 入座後 半個鐘 時間係六點半至8點, 七點半就last order。點食物發現 豬牛雞 實際只得 只得兩款, 但menu列出發讓 分別係醬油芥辣原味, 海鮮只係 青口 多春魚, 其餘都係甜品蔬菜。 咁少種類 任食韓燒實在少見, 落order仲係逐件計一口牛肉逐粒撳掣, 雞翼開邊都係逐件計 雞粒都係逐件計 成個點餐過程好似打機咁。 真係前所未見。我家 啤酒任飲20蚊一位但起標要兩位 雖然我朋友唔飲 但最後都係 最後加咗 兩位任飲我第一次Order咗兩罐 臨last order前落半打 但係統 收唔到嚟咗一罐 我同職員講 佢哋冇跟進 最終只係飲咗三罐啤酒。 總之落咗單就係你嘅問題過咗時間佢冇得再畀你追。最後近八點鐘 啲嘢未食晒,职員 佢話畀多十分鐘你坐 ,不遇淨低嘅食物, 唔係好多,不過全部收番曬 。我唔介意佢唔畀我食 ,只係問在疫情下,佢哋有冇考慮食物衛生嘅問題? 收返去會唔會再重用呢?唔明點解 個半鐘頭任食, last order要提早半個鐘?我唔係想唱衰佢 只係希望佢哋改善
我唔係想唱衰佢 只係希望佢哋改善呢種制度同埋職員服務嘅態度 落單出咗問題 都係顧客嘅問題。 咁不知所謂嘅食店我都係第一次幫襯。