2023-06-25 3086 浏览
訂位方面: 通關後再加上有展覽會, 人氣返晒黎,但訂左位既同樣食左佢第一度氣。話說上次3月有展覽當場旺場啦, 幫朋友訂左位,佢去到話無佢資料無佢紀錄, 搞到我都打去間舖度鬧一輪,當然係於事無補。到今次6月自己有份用餐,早1日打去訂, 同日再自己打去問,個聽電話阿姐話無我紀錄,琴日佢無返工, 佢ee鵝鵝話盡量比, 黎到都係等架, 你就算黎得1/3人我都唔比你入, 好啦, 早d去等定,點知樓下知客妹妹又係話無我紀錄, 火都黎埋,比佢睇通話紀錄, 當然唔怪得佢啦,佢都係手上有咩就比咩飛,  在場都好多人問訂左位都要等? 佢咁遲黎又有位? 點解點解? (總之好亂)食物:  點左兩隻蟹,又的確係保持到勁勁勁大, 可能我地本地人唔太慣食太鹹, 所以我自己覺得太鹹。瀨尿蝦都係好大, 同蟹差不多味,小菜-炒菜, 咕嚕肉, 炒麵都OK!房間: 有最低消費,但個房唔係一張枱, 而係有兩至到幾張枱,不過都唔緊要,最緊要真係有位。服務: 可能係房間所以感覺都好似好小小。

服務: 可能係房間所以感覺都好似好小小。
2023-06-22