2022-05-04
好耐冇食放題,諗住開返晚市過黎試下唔試由自可,一試真係好大鑊先黎係送既野,限量一件我地揀左甲羅燒同海膽海膽係臭既,未放落口都聞到朕壓味甲羅燒我喺第二度未食過,所以唔知係點,但哩度既甲羅燒我放入口就一係蛋黃醬味,一d 都食唔到蟹味刺身唔太新鮮,蝦係幾好,其他一般甜蛋唔知點解入面包左d 奇怪既魚松壽司亦都麻麻地,油甘魚食落去完全唔似油甘魚,條邊個係赤紅色,亦都冇光澤,食落唔爽口個呑拿魚蓉杯簡直係詭異,點解個顏色會係熟既顏色,但個質感係生既吞拿魚蓉,真心唔敢擺入口比較好食既有:炸鮮奶炸芝士薯餅炸榴槤係正常燒牛舌夠淋燒菠蘿有層焦糖,好味出面有甜品櫃,但每人只限一支,而牌子唔係movenpick / haagan daz 之類,只係apollo 同一d 韓國牌子,所以直頭冇興趣試飲品唔多選擇,都係汽水同紙包飲品,仲有d 啤酒咁,但就冇無糖既茶揀,唯有斟熱茶環境方太就太窄,張枱太細,仲想放個爐上鍋同埋拎個爐黎淨係燒一個甲羅燒,可想而知係幾咁狼貝服務正常,唔會黑面,上菜永遠唔齊中間有兩次等左10 分鐘張枱都係空既假期繁忙時間$309 +10%,哩個價錢食哩個質素既野真係唔係好接受到,又唔算好多野揀,
唔試由自可,一試真係好大鑊
先黎係送既野,限量一件
我地揀左甲羅燒同海膽
海膽係臭既,未放落口都聞到朕壓味
刺身唔太新鮮,蝦係幾好,其他一般
甜蛋唔知點解入面包左d 奇怪既魚松
比較好食既有:
炸鮮奶炸芝士薯餅炸榴槤係正常
燒牛舌夠淋
燒菠蘿有層焦糖,好味
服務正常,唔會黑面,上菜永遠唔齊
中間有兩次等左10 分鐘張枱都係空既
假期繁忙時間$309 +10%,哩個價錢食哩個質素既野真係唔係好接受到,又唔算好多野揀,真係當同路人係羊牯,唔怪得咁多人寧願食大喜屋
右下有黑松露嗰兩件係油甘魚
詭異既吞拿魚蓉杯