2021-09-05
前身係好多人都總去過1、2次既小白鷺餐廳🌿餐廳翻新左之後,見到好多人去打卡📸大家仲話要早2星期至1個月前book,咁我地就搵左平日去試下,當然都早左ard 2星期book啦😚-位於大埔滘紅林路,地點唔算方便,但揸車既話就係一個好選擇,因為佢有自己停車場🅿️基本上都有位,仲免費泊車👍🏻-餐廳無論室內定室外都裝修得好靚,勁多打卡位,而且周圍都被綠油油既草地🌳同花草樹木🌻圍住,有一種與世隔絕、世外桃源既感覺,幾舒服🌾-🍴Lunch set includes soup/ salad & drinks🥩美國安格斯牛扒 • 烤焗蔬菜 $368牛扒煎得好香,岩岩好,好juicy,加少少鹽,就已經好好味😋配菜都烤得好入味👍🏻不過如果份量可以大dd就更好喇🤪-🍔牛肉漢堡 • 車打芝士 • 煙肉 • 薯條 $198漢堡包底面都非常脆,牛肉好厚,不過牛味就同上面既安格斯牛扒差dd,冇咁香同juicy,但配埋煙肉同芝士,口感層次都幾豐富😀薯條炸得好好味,唔太油,又夠脆口😌
🥩美國安格斯牛扒 • 烤焗蔬菜 $368
美國安格斯牛扒 • 烤焗蔬菜