2017-07-21 437 浏览
已经唔系第一次嚟鸟炎屋,慢慢变咗自己屋企一样咁~哈哈~次次一班人嚟气氛都好好,嘢食又正~有D嘢食系必点的~饿鬼梗系食住小食再等刺身同主菜,鳕鱼干卜卜脆,一人抢几条,劲快就食哂!刺身同火龙卷都系等左一阵就到,盘刺身好似识发光咁,刺身新鲜有光泽,厚切肥美~最正系拖罗!火龙卷都好具份量,炸虾同牛油果都好鬼多~北海烧蚝热辣辣,铺满芝士,GOOD!朋友食完芝麻鸡翼,用嚟送啤酒一流咁话~天妇罗一向都炸得唔错嘅,炸粉唔厚,唔会食到啖啖面粉同油淋淋~平时食开厚烧鳗鱼玉子,今次试下个明太子玉子烧,可能我个人都系偏爱鳗鱼,但明太子都唔错。天口热,叫个冷稻庭乌冬爽爽口。新出咗个烧菠萝!正!呀!喂!唔好以为烧两嘢就冇咩特别,查实佢表面系有一层烧焦糖,成件事好完美!我地食完再encore,呢个真系必食!成班人围威喂,吹下水啤一啤,又有正嘢食,价钱一D都唔贵,推荐推荐~
已经唔系第一次嚟鸟炎屋,慢慢变咗自己屋企一样咁~哈哈~
次次一班人嚟气氛都好好,嘢食又正~有D嘢食系必点的~
烧鳕鱼干
刺身
火龙卷
火龙卷都好具份量,炸虾同牛油果都好鬼多~
北海烧蚝

北海烧蚝热辣辣,铺满芝士,GOOD!
芝麻鸡翼
朋友食完芝麻鸡翼,用嚟送啤酒一流咁话~
明太子玉子烧
冷稻庭乌冬
天口热,叫个冷稻庭乌冬爽爽口。
烧菠萝
新出咗个烧菠萝!正!呀!喂!
我地食完再encore,呢个真系必食!

用餐时段
烧鳕鱼干