店舖幾有特色,上網評價見到推介 邪惡包同火焰牛肉串,我都跟下大隊先~🙊😈 邪惡包 紫菜包住生菜、帶子同厚厚嘅鵝肝想講係超級超級超級好食! 鵝肝煎得剛剛好,表面煎香左個面,入邊剛剛熟,絕對冇overcook,放入口嘅時候同朋友嘅反應係一致「嘩!好好味呀!」冇諗過呢個配搭會咁夾,我諗order 10個我都食得晒🤣🤣🍢 火焰牛柳串 係我眼前放火🔥🍢🔥都真係幾震撼,味道OK,牛柳入口軟滑,好juice底部用菠蘿支撐,菠蘿好甜仲有薯角配菜表面做得好香脆,都好好食🍸 海膽刺身入口鮮甜,好新鮮,用加拿大海膽再包住日本海膽,令到鮮味更提升🦐 甜蝦刺身佢用張凳仔上,有啲創意。甜蝦刺身好大隻,同樣好鮮甜,好新鮮🔥 燒大蘑菇一般食嘅燒大啡菇都係冇咩味道,但呢個燒嘅時候已經調左味,味道好好,有咬口,好juice,有水準👏🏻🐂 燒厚牛舌心爽口,燒嘅程度剛剛好,入口爽口,唔錯!表面灑上黑椒再燒,令牛舌更香口🐓 燒雞腎燒出爽口雞腎,再頭塗上佢自己調左醬汁,好味😋一般傳統燒烤店用嘅調味都好悶,但心之食堂食得出廚師好有心,每種食物都會諗不一樣同最合適既烹調方法,完全冇出現過over cook既情況,值得欣賞~❤️而且呢個

邪惡包
😈 邪惡包
紫菜包住生菜、帶子同厚厚嘅鵝肝

火焰牛柳串
🍢 火焰牛柳串
係我眼前放火🔥🍢🔥
都真係幾震撼,味道OK,牛柳入口軟滑,好juice
底部用菠蘿支撐,菠蘿好甜
仲有薯角配菜表面做得好香脆,都好好食

海膽刺身
🍸 海膽刺身

甜蝦刺身
🦐 甜蝦刺身
佢用張凳仔上,有啲創意。甜蝦刺身好大隻,同樣好鮮甜,好新鮮

鹽燒大啡菇
🔥 燒大蘑菇

口燒牛舌心
🐂 燒厚牛舌心

燒雞腎
🐓 燒雞腎
燒出爽口雞腎,再頭塗上佢自己調左醬汁,好味😋

而且呢個地區,呢個價錢真係值得推介!

邪惡包
海膽刺身