2023-11-22 100 浏览
餐廳的食物水準高,呢到每一道菜都會如同一幕幕精彩表演上演,這次跟朋友選擇晚市到訪,期望大家可以吃得飽飽大滿足‼️🐽日本鮑魚磯煮咀嚼時明顯吃到層次感,賣相非常吸引 ! 博多屋豆腐山芋蓉鐵板燒是要趁熱食的!博多屋嘅新鮮絹豆腐口感特別,食落清新又口感豐富。博多屋豆腐沙律醬汁突出豆腐嘅啖啖甜味,豆腐冰冰冷冷口感QQ軟軟。🌟推薦❗️海鮮盛合 - - 熱愛新鮮海味饕客們這是一套讓您大呼過癮!豐富的海鮮食材,精緻組合適合大胃口的你!天婦羅盛合外皮香脆,大蝦厚肉爽彈,炸得香脆不油膩咬口十足!而茄子啊、小青椒啊呢D經炸過後味道仍然清甜無渣非常可口,天婦羅漿夠薄,叫我一個人吃全份也完全沒問題。整體感覺好好,是日刺身定食又新鮮,每款魚生也吃到魚生的鮮味,各自的甜味入曬心頭。當我每品嚐一種魚生,再嚐一口生姜,感覺就是另有一番滋味。

日本鮑魚磯煮咀嚼時明顯吃到層次感,賣相非常吸引 !