住係八鄉既朋友帶我黎食胡椒豬肚雞煲!今次朋友發板點菜,冇我份睇菜牌所以唔清楚價錢添😝!但我記得牆上有些推介小菜既價錢合理比出面元朗或市區餐廳平,又好味又抵食。餐廳都好滿好多人黎食晚飯喔,所以我都幾驚訝openrice 只有1個評價?可能對大家黎講有點偏僻。但我都推薦大家周未冇野做時,黎開元朗/錦上路過來試試喔!錦上路西鐵可搭251A巴士來喔,幾個站,好快到!或者駕車人士都可在出面求其搵個位停低😆 噢!同埋唔好太晏黎,他們10PM關門架喇😉胡椒豬肚雞雞煲,有得叫半隻($1xx) 或一隻($2xx)。湯味濃,我忍唔住不停飲。我地5個人,叫左1隻雞,份量好多,食極都仲有大大舊雞,好抵食!本身我好鍾意食雞煲,所以呢煲野真係好滿足yummy!其他小菜都夠鑊氣,由其係個四季豆,我可食到成碗飯😆 另有一支支自家製既金銀花涼茶,清清地,好解渴!啱哂依家天氣開始熱,正!😟 可惜太晚來,冇哂煎餃子,下次實會再過來!

噢!同埋唔好太晏黎,他們10PM關門架喇😉

胡椒豬肚雞煲
生炒骨
啫啫生菜
干扁四季豆
😟 可惜太晚來,冇哂煎餃子,下次實會再過來!

胡椒豬肚雞煲
生炒骨