2020-12-01 1036 浏览
钟意西班牙菜,隔一段时间就会想食Tapas, Paella, Iberian ham...😋呢间三层嘅餐厅,一去到已经好钟意个环境,地下系bar area,以绿色同植物营造出特别嘅感觉,好舒适!上面两层系餐厅,目测见到二楼大部份系一大班人gathering,上到三楼就全部系2-3人食饭,可见餐厅安排坐位也有一番心思今餐系二人生日饭,本来打算试多啲tapas,心目中已经有啲选择,点知一打开menu就比个juicy lobster rice吸引咗...最后,系餐厅servicer好详细咁比suggestion我哋去落order,服务值得一赞食物:Juicy Lobster Rice: 推介!味道好香浓,唔腻龙虾🦞多肉有羔!两个人食其实唔吃力,不过就未必可以同时食到其他野Broken Egg: 好味!可以拣Iberian ham or truffle。我拣咗ham,有少少咸,但配上蛋同薯仔同食就相当不错还有值得一提嘅蘸面包酱,呢度系用sour cream 同一个微辣嘅蕃茄香料酱,两个酱都同酸种面包超夹喺度食生日饭好开心,因为餐厅会一行人走嚟唱一首好开心嘅生日歌!😂总括嚟讲,呢间餐厅确系几好!

食物:

总括嚟讲,呢间餐厅确系几好!我会再返嚟试埋其他tapas㗎!

Juicy  Lobster  Rice
Broken  Egg