2020-04-06 57 浏览
今日漫無目的喺條街度行,行到肚餓就喺附近搵吓有咩好嘢食🙈 就比呢間店吸引左入去~ 因為佢嘅裝修好日式😋 而且餐牌好吸引!因為本人好鍾意睇有圖嘅餐牌👍🏻一入去店員就幫我量體溫同帶位。店內環境都好乾淨,燈光暗暗地好適合傾吓計😗 仲有日文歌聽,令心情都幾放鬆😽睇到佢兩個期間限定嘅拉麵,有蝦同埋蟹,🦀我就覺得蟹抵食啲啦,所以就叫咗個北海道極濃蟹湯拉麵🍜再加個日式唐揚炸雞🐓✨✨✨個蟹湯拉麵🍜,面頭真係有好多蟹肉,仲要幾完整,真係一分錢一分貨日式唐揚炸雞🍗炸到好脆口,係金黃色✨但唔會太油,而且雞肉鮮嫩多汁😍😍😍 真係好高質好想再食😎食完之後店員就會上埋甜品,係綠茶餅,唔會好甜,淡淡的綠茶味🍵,可以清一清口腔內嘅濃味😘
今日漫無目的喺條街度行,行到肚餓就喺附近搵吓有咩好嘢食🙈

✨✨✨

2020-04-05