2K
2007-04-19 13 浏览
一個人peak lunch hour 0係金鐘搵地方食lunch, 見呢度幾骨緻咁就試0下. 黑面店員帶我入0黎坐低, 隔0左一陣另一店員拎menu 我睇, 竟然黑住面將menu 掟(係掟, 唔係放). 咩態度?叫0左個三文魚腩蓉飯定食(配喬麥麵), serve 0個時店員又係黑面咁成個盤掟落0黎. 想點呀???三文魚腩雖然食落口口感一pat 似番梘, 但味道唔錯, 好香.喬麥麵幾有咬口, 不過味道一般, d 湯又太淡.整體0黎講一般, 成舊水一個定食, 下次去Doraya 好過!環境唔錯; service 係點, 唔使多講喇0卦? 中環/金鐘上班一族, 就好好招呼; 客人背囊學生look, 就代表你可以用惡劣0既態度0黎對待? 咩logic?而家飲食業d service 真係令人費解!(P.S. 一間日本餐廳竟然咁0既服務態度, shame! 1 分service 俾多了, 0 分就差唔多!)

喬麥麵幾有咬口, 不過味道一般, d 湯又太淡.

而家飲食業d service 真係令人費解!