2017-12-27
當食完野之後仲肚餓可以點算? 梗係去掃街喇! 如果多人排隊係好食, 咁呢間都應該幾好食, 每次經過都有人排隊.見D人就食串燒多, 不過食左正餐既我, 好想食甜野做甜品望望menu, 一見到炸鮮奶就雙眼發光, 炸野又要甜岩哂我! 唔係好多地方有賣, 好多好耐無食喇!______________________________🔹炸鮮奶(經典原味) $25 / 6粒(抹茶味) $28 / 6粒心諗: 車~ 幅圖又話廿幾蚊有12粒既, 你打錯咋?! 非也, 宜家share左佢個fb post就有得炸鮮奶買一送一!! (計價高者)佢仲有4隻味可以比大家揀, 除左我食左既原味, 抹茶味, 仲有蜜瓜味同重口既榴槤味!.本身廿幾蚊6件已經好合理, 宜家呢個優惠真係抵食到爆! 不過抵食都未必好食既, 我等我幫大家試試佢喇!.炸鮮奶係order完望住佢即炸既, 熱辣辣咁上手, 佢既炸粉好薄好薄, 外皮炸到金黃色亦炸得好鬆脆, 不過就略油左d 咁啦整體黎講屬於微甜系列, 重口既人可能覺得唔係太夠甜, 不過我個人覺得甜度適中岩岩好.1️⃣經典原味唔係好濃既奶味, 因為佢唔係好甜既關係, 食真D都會食到奶味既,
🔹炸鮮奶
(經典原味) $25 / 6粒
(抹茶味) $28 / 6粒
原味炸鮮奶
1️⃣經典原味
唔係好濃既奶味, 因為佢唔係好甜既關係, 食真D都會食到奶味既, 內餡奶糕既質感實左少少, 如果水嫩d 就好喇
抹茶味炸鮮奶
2️⃣抹茶味
相反抹茶味比原味嫩滑, 拮住黎影相都好快撐唔住解左體 (-0-) 意外地有抹茶甘味, 就咁食會略苦, 但佢配搭埋個煉奶淋面, 內甘外甜, 再加埋個脆皮, 味道和口感都頗有驚喜
2個人食哂12粒係有少少多, 不過一次過食哂2隻味, 味道又唔錯 (係油左D), 仲要咁抵買, 值得推介! 如果有朋友仔試過榴槤味, 都可以話我知好唔好食><
店員好nice, 見我地食得好呢hea, 又問我地要唔要紙巾又問我地要唔要叉