完全就系冲住佢既虎虾拉面而黎既,呢间火夫长期都好多人排队,想食既话最好book定枱咁就唔洗排队。当日夜晚黎到好彩都系排左大约15分钟就入得~最后成功食到既虎虾浓汤面都冇令我失望😌 1⃣️虎虾浓汤面($128) 个汤底真系好浓稠,佢浓既程度已经系好似沾面咁,但系冇沾面个汁咁咸咁腻,每一啖面都系满满既虾鲜味😍另外面头既虎虾都系好正!佢唔系成只就咁攞去炸,而系面头裹满樱花虾先,食落又多一层虾既鲜味同口感~另外入面既虾肉爽弹新鲜,好好食!  2⃣️葱卷牛舌($26) 牛舌配大葱,面头有扫上甜甜地既酱汁~  3⃣️广岛蚝豚卷($28) 豚肉包住中间既蚝肉,外面用黎包覆既豚肉食落有肉汁,蚝肉唔唔算大,但系成个配搭系好食既🤩  4⃣️麦粒味噌青瓜(免费) 一点完菜就送上既,几开胃,但系味噌有啲过咸, 。
1⃣️虎虾浓汤面($128)
虎虾浓汤面
  2⃣️葱卷牛舌($26)
牛舌配大葱,面头有扫上甜甜地既酱汁~
 3⃣️广岛蚝豚卷($28)
广岛蚝豚卷
4⃣️麦粒味噌青瓜(免费)
麦粒味噌青瓜
一点完菜就送上既,几开胃,但系味噌有啲过咸, 。
虎虾浓汤面
广岛蚝豚卷