2021-03-16 95 浏览
黃店💛💛直到而家都仲係咁多人排隊,放工時間過嚟都預左要排半個鐘,不過繁忙時間限時食45分鐘,留意返啦/我地叫左一個櫻花蝦沾麵同白湯豚骨拉麵,見個碗咁細就另加左個雞軟骨棒同唐揚雞,點知原來勁大份!/拉麵只係個碗望落細,食落份量一樣多😂豚骨湯濃而不太稠,唔會好膩,叉燒唔係薄切而且肥瘦適中,燒過之後好香😋/櫻花蝦沾麵嘅麵粗少少,軟硬適中,好岩掛湯。湯有好香濃嘅蝦味,每一啖都食到滿口櫻花蝦,好有滿足感🥰/兩碗拉麵嘅湯底其實熱多少少就更完美🤏🏻值得再讚係d小食都好出色,燒雞軟骨棒好多肉汁,食得出雞軟骨嘅爽脆爽脆口感👍🏻唐揚雞大份到我地食唔晒🥲本身以為係一口size,點知咁大舊😲但雞肉嫩滑保留到肉汁,炸粉夠薄所以炸得香脆👍🏻😋